MENU

VOLOP Dierenkracht verhalen en kaarten

VOLOP Dierenkracht is ontstaan vanuit mijn twee grote liefdes: de natuur en kinderen. De afgelopen 20 jaar heb ik een grote persoonlijke ontwikkeling doorgemaakt. Met vallen en opstaan heb ik veel over mezelf geleerd. Deze ervaringen geef ik graag door (in het bijzonder aan kinderen) en heb ik verwerkt in dit boek. De verhalen en kaarten zijn zowel geschikt voor kinderen als volwassenen. Voor het hele gezin!

De dierenkracht kaarten in combinatie met de verhalen geven kinderen (en volwassenen) meer inzicht in onderwerpen als gevoelens, gedachten, aandacht, overprikkeling, zelfvertrouwen, kwaliteiten en nog veel meer. Ze ondersteunen kinderen, ouders, volwassenen, leerkrachten, begeleiders en therapeuten om zichzelf beter te leren kennen en met elkaar in gesprek te komen.

De dieren zijn onderverdeeld in de volgende thema’s:
Aardekracht dieren: aandacht en veiligheid
Luchtkracht dieren: ademhaling en je eigen ruimte innemen
Waterkracht dieren: gevoelens en overprikkeling
Vuurkracht dieren: gedachten en kwaliteiten
Lichtkracht dieren: kracht

Ieder dier heeft een bijzondere boodschap en geeft inzichten en tips in een bepaald onderwerp. Bijvoorbeeld: De beer wil je graag meer vertellen over rust en veiligheid, de aap over glimlachen, de schildpad over je eigen tempo en de bij over kwaliteiten en geduld. Je kunt de kaarten op verschillende manieren gebruiken. Meer informatie vind je hierover in het boek.

De kosten voor Dierenkracht verhalen en kaarten zijn: 25,00 euro (incl. btw en excl. verzendkosten).

Aantal pagina’s: 60
Aantal dierenkaarten: 50
Inclusief: dierenkaarten zakje
Verzendkosten Nederland: 4,50 euro (inclusief btw), bij grotere bestelling zijn de verzendkosten 6,95 euro (inclusief btw). Verzendkosten België 7,75 euro (inclusief btw).

Bent u geïnteresseerd en/of wil u graag een boek bestellen?
Stuur dan een email naar: janneke@voloppraktijk.nl met uw naam, adresgegevens en verzendwijze.