MENU

We hebben Janneke leren kennen als een betrokken, warme en deskundige rt-er. Ze heeft mijn beide dochters (dyslexie/leesproblemen) begeleid. Ze waren alle twee dol op Janneke en hebben mooie stappen gemaakt. Op het gebied van lezen, leren leren en ook sociaal-emotioneel. Naast dat de kinderen graag naar haar toe gingen verliep ook de communicatie met mij, de organisatie erom heen en het schakelen met de leerkracht allemaal soepel. Ja we kijken terug op een fijne, warme tijd met Janneke.

Helen uit Eindhoven

Zeer tevreden met de begeleiding van onze zoon bij VOLOP praktijk.  Niet alleen ondersteuning van het schoolprogramma wat betreft rekenen en taal maar ook aandacht voor persoonlijke ontwikkeling.  Betrokkenheid en aandacht voor het kind. Onze zoon vindt de begeleiding leuk en komt altijd met goede zin terug.

K.H. uit Eersel

Mijn dochter Rosa heeft haar 2 laatste basisschool jaren begeleiding van Janneke gehad en hier heel veel geleerd.
Rosa was erg onzeker over haar rekenen en zichzelf toen ze bij Janneke begon, maar binnen een aantal maanden was ze al veel zelfverzekerder. De rustige, begripvolle en leuke manier waarop Janneke haar benaderde heeft Rosa veel goeds gebracht en hierdoor ging haar werk ook vooruit. Daarbij hielp Janneke haar ook met taal, spreekbeurten en boekenbeurten indien nodig, wat heel fijn was.
Altijd was er vooraf aan de begeleiding even tijd voor Rosa om de week door te spreken en indien nodig stoom afblazen. Dit was heel fijn voor Rosa want zo kon ze met een leeg hoofd aan haar taken beginnen. Rosa is in die 2 jaar goed voorbereid op de middelbare school en daar heeft ze nu profijt van. Ze mist de begeleiding nu zelfs van Janneke, zo fijn heeft ze t gehad bij haar! We zouden zo weer terug gaan indien nodig! 
J. Bouw