MENU

Hallo, welkom op de website van VOLOP praktijk. Mijn naam is Janneke Tholen en ik ben sinds 9 januari 2009 eigenaresse van VOLOP praktijk voor Remedial Teaching, huiswerkbegeleiding en dierenkracht kaarten en verhalen.

In 2009 verhuisde ik naar een huis met meer ruimte en dit gaf me de mogelijkheid om een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan: een eigen praktijk starten als Remedial Teacher. Sindsdien werk ik iedere dag met veel plezier in mijn praktijk en geniet ik van de kinderen waarmee ik samen mag werken.

In de loop der jaren heeft VOLOP praktijk zich steeds meer door ontwikkeld, waardoor de naam VOLOP passender is dan ooit. Naast kinderen begeleiden in hun leer- en persoonlijke ontwikkeling, ontwikkel ik leer- en ontwikkelingsmateriaal en volg ik een opleiding tot energetisch therapeut.

In mijn vrije tijd houd ik van tuinieren, mijn moestuin, creatief bezig zijn, wandelen in de natuur, sporten, naar de zee, Griekenland en samen zijn met mijn familie, vrienden en mijn lieve poes Jet.

Op mijn website vind je uitgebreidere informatie over mijn werkervaring, praktijk en manier van werken. Kijk maar eens rond. Voor vragen kun je me een mail sturen naar janneke@voloppraktijk.nl of bellen naar 0497-534363. Warme groet, Janneke.